19.02.2011 г., 14:59 ч.

Да те има 

  Поезия
958 0 2

Да те има

 

Ето, че пак си до мене, приятелко.

Пак си до мене, любима.

Как съм щастлив, че отново сме заедно.

Как съм щастлив, че те има.

 

Стига ми само да чувам сърцето ти,

стига ми твоето име.

Ти си чудесна, за обич създадена,

палава моя любима.

 

Искам, когато се будя, до себе си

теб да откривам, любима.

Искам в ръцете, в очите, в сърцето ми

винаги теб да те има.

© Георги Белев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??