2.10.2013 г., 13:49 ч.

Да те имам 

  Поезия » Любовна
962 1 2

Да те имам, да те обичам,

за теб теб жива да горя -

не мога да си позволя...

А мога ли да спра ?

 

Липсваш ми до болка и стихии

в мен вилнеят -

крещят, че без теб

любов и нежност в мен не живеят!

 

,,Да те имам" - мисия невъзможна,

огънят в мен я прави още по-сложна!

Ти - отражение на мен

и моите страхове,

ти, необуздана жажда,

защо сърцето ми превзе?

 

Нямам право да съм с теб

и да те обичам,

а всичко, което искам

е да си до мен -

в любовта ти да горя -

да сме пламнал океан!

© Виолета Веселинова - Ил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??