23.04.2007 г., 11:37 ч.

Да те имам в съня 

  Поезия
1095 0 16
Тихо, на пръсти се вмъкнах в съня ти -
като крадец - нечакана и неканена.
Нямам право да бъда част от деня ти,
да се будя до теб, да слушам смеха ти -
нека съм твоя до зазоряване!

Нямам право да шепна мили слова,
да те прегърна, да ти кажа "Любими",
можеш да вземеш всичките ми права
само едно - да те имам в съня,
само него те моля в тази нощ остави ми!

© Боряна Събева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??