6.02.2007 г., 23:16 ч.

Да умра 

  Поезия
721 0 3

Заслужавам само лоши неща -
само смърт, мъка и болка...
И в целия плесенясал свят
да отекне греха на отците ми...

Убий ме, моля те, съдба,
защото съм отритната, ненужна...
Обвий ме в паяжина от мъгла,
да се изгубя във водите чужди...

Да изгоря във пламъците на нощта
и падна ли, то нека не се будя!

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??