7.08.2010 г., 16:10 ч.

Дадох си почивка 

  Поезия » Хумористична
971 0 10

 

 

 

Натъпках мислите си в куфар стар

и дадох си почивка -

любов и чувства на кантар

уморих се да поискваш...

Какво си взел - какво съм дала...

Кой каквото може!

За теб оставам "неразбрала"-

за мен си: "пази Боже"!

 

Метнах делници на рамо -

за месец ще ме няма...

И недей да мислиш само,

че от тебе бягам.

Дори да е така, не смея

пред Бог да си призная,

че дадох клетва да живея

и с теб да съм до края!

 

Сега съм в отпуск - и добре е,

че някой е измислил

възможност малка "да се скрие" -

във пълния ù смисъл! :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??