20.04.2005 г., 10:59 ч.

Дай ми ... 

  Поезия
828 0 0
       Дай ми надежда
       и силната твоя ръка ми подай!
       Дай ми вяра
       с прегръдката мъжка докрай!
       Дай ми обич,
       макар и малка искрица дори!
       Просто тя ще ми казва-
       "Бори СЕ! Бори!"

© Мария Чавдарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??