Дайте ми шанс да успея,
дайте ми шанс да поправя всички грешки,
дори непоправимите - за тях е нужно време.
Дайте ми шанс да опитам поне!
Дайте ми шанс да споделям,
дайте ми шанс да творя,
дайте ми листа и химикала
и ще ви възпея, ще ви обичам до сетния си час!
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени