4.07.2013 г., 22:23 ч.  

Далавери в Каварна 

  Поезия » Хумористична, Гражданска
412 0 0

"Хайде да се налапаме с грабеж,

защо и ние да не се пообогатим,

защо да не дадем право на строеж

на подставени лица, защо да спим!

"Редът" крепи се на измамата -

оттук идва на хората драмата.

На много ниски цени желаем

хитро да натрупаме имоти,

добри трикове за целта знаем,

само да не са на празни обороти!

Към джобовете си имаме дълг,

защо имотите да са на цени пазарни,

защо трябва да ги купим на търг,

вместо просто да смучем от Каварна!"

 

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1026559

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??