20.09.2007 г., 23:25 ч.

Далеч 

  Поезия
472 1 0
Далеч си ти,
далеч от мен,
мечтаех да си близо,
но не си.
Защо съдбата
един от друг ни раздели,
уж за кратко,
но беше цяла вечност.
Защо те няма,
защо не ме прегръщаш
и целуваш,
кажи ми къде си,
за да те открия.
Далеч си ти,
далеч от мен,
а исках да си близо,
но не си.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??