30.06.2007 г., 1:14 ч.

далечна любов 

  Поезия
1365 0 8

Измислих те,
за да не съм самотна.
Създадох те,
за да ми бъдеш светлина
и всеки миг го украсих стократно,
за да повярвам, че не е лъжа!
И невъзможното превърнах във възможно.
И влях любов там, където може би не е дошла.
О, колко сила има във човешкото сърце тревожно

и колко обич непонятна за света...

Но ти не си измислица.

Ти съществуваш и там е най-голямата беда,
защото в мислите ми тържествуваш,
във сънищата и в нощта.
Да, теб те има,
но си толкова далече от мен и от реалността...
Да имах силата на малкото човече,
което върши чудеса, с радост бих отнесла те далече,
на някой остров с теб да съм сама.

                        ОБИЧАМ ТЕ!!!!!!!!

© Димитър Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??