14.04.2005 г., 16:43 ч.

Дали 

  Поезия
874 0 0

Чудя се дали сега съм само аз сама.
Къде си?С кой ли си?
На коя ли сваляш пак звезди?

Дали си някъде далеч от тук,
сам самичък на света напук.
А може би си с нея ти,
галещ всяко нейно кътче с очи.

Дали сега целуваш друга?
Дали си спомняш ти за мен?
Дали без тебе мога да живея?
Или винаги ще бъдеш част от мен...

© Ангелина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??