1.08.2005 г., 20:00 ч.

Дали? 

  Поезия
784 0 0

Дали да си щастлив е толкоз трудно?

Нима не зависи единствено от теб?

Макар дните ти да преминават мудно

какви ще бъдат зависи единствено от теб.

 

Да се подлъжеш най е лесно

Да обвиняваш друг за грешките си свои

Помисли дали е честно

Те и животът са си само твои.

 

Защо не спреш и около себе си не се огледаш?

Защо препускаш към бъдеще неясно?

Защо до болка всяко чувство свеждаш?

Запратил радостта на друго място.

 

В крайна сметка да си щастлив от теб зависи

Да си усмихнат и да не се предаваш

Който бъдещето ти чертае – ти си

В плен на самота и болка да не се оставяш...

 

© Александра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??