28.11.2014 г., 13:27 ч.

Дали... 

  Поезия
254 0 0

Дали...


 

Дали ще те срещна пак?

онази... същата - разпалваща 

най-съкровените ми чувства.

 

Дали ще те срещна пак?

Онази... дето събужда в мен

най-святата чиста любов.

 

Дали ще те срещна пак?

Онази... с ангелско лице 

и душа на дете.

 

Дали ще те срещна пак?

Онази... която е готова да остави

най-ценното за нея в името 

на щастието на любимия...

знаейки, че той няма да позволи.

 

Дали?...

© Димитър Новак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??