20.06.2007 г., 18:54 ч.

Дали 

  Поезия
455 0 1
Дали вазможно е такова щастие
да имам те единствено за себе си.
Дали вазможно е понякога съня в
реалност да превърнем.
Да чувам всяка нощ сърцето ти
в едно със моето да бие
та пия нежно от сълзите ти
докато болката истрия.
Да мога на света да изкрещя ,
чe ти си моят ден и нощ,
и свят,и болка ,и тревога,
и смях,и празнота...........
Едничко щастие в света.

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??