28.01.2007 г., 3:31 ч.

Дали... 

  Поезия
774 0 3

Дали...
Да ти напиша стих... дали...
Не знам такива дивни рими...
Как думите са твърде бедни...
Ний Бедни сме... за тази Красота


Дали...
Мелодия най-нежна с Тебе нека посветя
Дори Орфей не може да изпее песента ми 
А струните от арфа биха били груби
Тъй Груби сме... пред тази Красота


Дали...
Паметник велик да ти издигна...
Като Тадж Махал край Джаменските води
Но руши се всичко... не и Любовта
Любов ли си... над тази Красота
 


Дали...
Нарисувал бих те на картина...
Уви... палитрата ми - твърде бедна...
И четката  оставена самотна...
Самотна ли си... с тази Красота... 


© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??