26.11.2006 г., 21:12 ч.

Дали 

  Поезия
671 0 0
-Дали-

Дали ти знаеш колко те желае
тялото ми, стене то за теб
и знаеш ли целувките ти
как силно се разтапят в мен.

В съня ми,
сън с отворени очи
вчера ти дойде усмихнат
и дълго, дълго гледа в мен
със замислен поглед,
поглед търсещ, питащ
какво е вътре в мен, какво е вътре в мен...

Дали аз знам ти колко ме желаеш
тялото ти, стене то за мен
и зная ли целувките ми
как лудо те разтапят .. теб...

И търсим ние, чудим се
на глас ний мислим
какво е в мен, какво е в теб
и сякаш всички думи са излишни,
поглеждам те-
обичам теб, обичаш мен.

© Усмивчица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??