20.06.2007 г., 18:54 ч.

"Дали" 

  Поезия
500 0 2
Дали сърцето в мен ще преживее,
това което ти му причини?
Дали сърцето в мен ще оцелее
от твоите хиляди лъжи?
Дали ще мога аз отново да повярвам,
че съществува любовта?
Дали ще мога други устни да целуна,
дали ще издържа?
Дали ще мога пак да съм щастлива,
дали със друг ще се чувствам жива?
Дали сърцето в мен ще преживее,
това което ти му причини?
Дали наистина ще оцелее,
това се питам всеки миг?

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??