И сякаш за всичко беше късно,
а някак исках те отново.
Макар че постъпи ужасно мръсно,
аз пак бих дала всичко наготово.
И някак върна се надеждата,
че може да обичаш само мен.
Отново превъртам лентата,
но споменът е изгорен.
Не помня аз лъжите ти,
но помня устните ти,
помня очите ти
и част от мечтите си!
© Десислава Всички права запазени