15.03.2017 г., 16:12 ч.

Дали е сън... 

  Поезия » Любовна
274 1 2

В съня пристъпваш нежен, мълчалив...
Дали е сън? Недей, не ме събуждай,
целувай ме, докосвай ме и миг красив
ми подари... Не искам да се будя...

Попила страстите, нощта е (пълнолунна)
и всяка фибра в мен за теб гори.
Ела, вземи ме и нека безумни
нощта полудяла превърнем в искри.

И нека от тази любов да боли,
и нека от страст полудеем,
 искай ме, искай... до край ме вземи

и с времето нека се слеем...

И нека минутите спрат да вървят,

сърцето часовник да стане,

в ритъм любовен да пулсира мигът

в тази нощ нека няма забрани...

 

Сънувам ли?... Не, недей ме буди...

Сърцето (часовник) не иска да знае.

Усещам дъха ти... в целувка гори,

сънувайки с теб ще се слея в безкрая...

 

© Биляна Битолска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??