13.11.2008 г., 21:09 ч.

Дали - или 

  Поезия
471 0 2

Дали да те забравя или, може би, не?

Дали за теб да страда моето сърце?

Дали да те обичам или да те мразя?

Не зная, но в сърцето като очите си те пазя.

Мога ли да прося час по час любов?

Мога ли да плача аз за тебе, love?

Мога да прощавам, но докога

за теб ще страда моята душа?

Разумът крещи ми: ти го забрави!

На сърцето твое да го обича забрани!

Ала сърцето болно горещо протестира.

Без любов, чуй ме, без любов то умира.

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??