7.04.2008 г., 20:25 ч.

Дали някога 

  Поезия
537 0 0

Дали ще те боли,

ако видиш сълзите в мойте очи?

Сълзи, родени от твойте лъжи...

Дали ще си гузен,

ако видиш кръвта по ръцете си?

Кръвта от мойто разбито сърце...

Дали ще молиш

да простя и пак да те обичам?

Няма нужда, дори да ме мразиш,

аз пак ще те обичам...

Дали някога ще видиш,

че никой друг като мен  не е обичал...

Дали някога ще спреш

да разбъркваш мойте чувства?

Ти си човекът, за който

сама ще сляза във ада...

Ти си човекът, за който

сама ще изтръгна сърцето си...

Ти си този, когото обичам...

Дали някога ще рабереш?

© Илияна Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??