6.05.2007 г., 0:46 ч.

Дали съм друга вече?  

  Поезия
897 0 20
Дали съм друга вече?
Питате ли се "Коя е тази?"?
Надали ще ви е трудно да познаете...
Но аз съм си аз във всички нюанси!

Душата ми е непокътната,
само дрешки нови й купих!
Отиват й! Но си е същата!
И ви обича всички безрезервно!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??