Дали това е любовта
Луна, звезди – безкрайна вечност.
Вик страстен... После тишина.
Сами сме с тебе тази вечер,
но някак тъжни – след това.
Щастливи ли сме с теб?!
Навярно.
Щом съзерцаваш ме, когато спя
по цели нощи и се питаш:
„Дали това е любовта?!”
Дали не свършва с тишината
след бурна, страстна, звездна нощ?
Дали, когато в сън се мятам,
аз търся тебе, искам още?
Луна, звезди – безкрайна вечност.
И двама с тебе – аз и ти,
вървим по лунната пътека -
щастливи, мъничко... Нали?
© Надежда Борисова Всички права запазени