15.11.2005 г., 1:17 ч.

Дали умея да обичам? 

  Поезия
904 0 1
             Питам се, дали умея да обичам
             щом не мога да те задържа при мен,
             защо след всяко обещание за вярност
             тръгваш и отиваш при друга.

             Със сигурност не мога да обичам
             щом в сърцето ми не можеш да видиш
             голямата любов, която ме изгаря
             и тръгваш и търсиш своето щастие.

             Незнам какво още искаш да ти дам
             щом нежността ми за тебе не стига,
             не искам запазен час в тефтера ти -
             а обеща да ме направиш щастлива.

             Незнам как мога още да обичам
             и да прощавам всяка изневяра,
             да преглъщам сълзите и болка да понасям -
             защо ли продължавам да ти вярвам.

             Питам се, дали умея да обичам -
             със сигурност сърцето ми греши.

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Толкова искрено...Крсиво и болезнено...!Успех!
Предложения
: ??:??