19.09.2017 г., 22:51 ч.

Дантела 

  Поезия
283 0 3

Дантела

от мечта

гали

моята душа –

образи рисува,

сърцето ми танцува

в мелодия красива,

родена от духа ми.

Нежна,

но и дива,

мечтаеща

и жива.

Дантела

от мечта

събужда мойте сетива.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??