2.12.2009 г., 1:04 ч.

* * * 

  Поезия » Еротична
677 0 2
"Обичам те" казах и ти
зацелува устата ми страстно.
"Обичам те" казах и езикът ти
заигра се с гърдите ми жадно.
И страстта ме погълна, отдадох се.
Но "Обичам те" ти не прошепна...

© Нана Арнаудова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??