13.12.2013 г., 20:16 ч.

* * * 

  Поезия
399 0 0

неистовата сила...

която те кара да избягаш, преди да помислиш,

неисканата мисъл, която те пита

дали всъщност не искаш да останеш...

пак те накараха

да погледнеш хоризонта

и да разбереш, че може би си струва 

да опиташ да не бягаш...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??