10.09.2012 г., 11:56 ч.

Деца се борят за България 

  Поезия » Гражданска
441 0 1

Деца се борят за България

                        на Анелия

 

Във виртуалния свят

запознах се с момиче.

Петнадесетгодишно,

малко, нежно кокиче.

 

Само форум създало,

с раздели най-различни.

Хора да контактуват

по теми общи, лични.

 

Но не само да пишат,

а и да се обединят.

За доброто на България

война да поведат.

 

Така е замислило

едно удивително дете.

Борба срещу корупция

с форум да поведе.

 

Къде сме ние тогава

хората зрели!?

Обезверени от всичко,

главите навели…

 

Ако имате желание, посетете форума http://independance.bulboard.com

 

 

 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??