12.01.2020 г., 8:14 ч.

Ден блажен 

  Поезия » Пейзажна
474 0 0

Прекрасно слънчево небе

тревичка мека, хълм зелен

вървим си двама за ръце

из планинския терен.

 

И съзерцаваме във тишина

необятната красота-

природа дивна и спокойствие навред

забравяме тревогите, крачейки напред.

 

Попиваме блажени тази светлина

и наслаждаваме се с усмивка на уста

на въздух чист, простор и красота,

които стоплят нашата душа.

 

Мечтаем времето да спрем

да се слеем със мига, да продължим

да бродим по тази приказна земя

да бъдем Тук и Сега в едно с Радостта.

 

 

© Елена Трендафилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??