Очите мой свят събрали
свят красив и лош...
И сълзи безброй проляли
от изневери и любов.
Но надеждата все още в мен живее
тази същата която пази любовта.
И щом в очите грейне,
става ми едно такова, леко и добре.
И в облаците бели, като птица
понасят ме към синьото небе.
Очите мой свят събрали!
Така е и красив, и лош.
Знам живота е така устроен
ден минава, идва нощ!
Но след нея пак настъпва
нов ден и нова нощ.
© Ангел Всички права запазени