19.01.2017 г., 17:54 ч.

Ден мой 

  Поезия
352 0 1

 

 

 

 

Очи отварям и го виждам,...
денят ми - като бял жребец,
нетърпеливо чатка със копита,
иска полет, не цвърчене на щурец ...
Добре, добре, мой ден крилати,
на гърба ти хвърлям се приведен,
бъди ми песен, бъди ми вятър,
дъха вземи ми с тебе,
аромат бъди ми за чувства непознати -
какъвто щеш бъди - само не без мене ...

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??