22.08.2010 г., 19:48 ч.

Ден след ден - все храна 

  Поезия » Хумористична
471 0 1

Руска салата и ракия -

това е мечтата на мъжа!

И през стомаха да минава

любовта му -

това е на дневен ред сега!

 

Това е смелост

и предизвикателство

на всяка жена -

да научава постоянно

някоя нова рецепта!

 

Салата, мезета и коктейли,

свински пържоли нека летят.

Да, това е всекидневие,

да, това е щастието от това,

че притежаваш изкуството на

готвачката!

 

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • руска салата ли?! не че не върви, ама шопската пО някак, чини ми се.
    колкото до подкатегорията - не мисля, че си я уцелила.
    а за категорията съм пас.
Предложения
: ??:??