27.04.2007 г., 7:40 ч.

Денят... 

  Поезия
535 0 0
***

Денят, от вятър потъмнял,
върху реверите тежи,
а вместо китка - кичур бял
сияе в моите коси.
На крак изпитото кафе
горчи от градски дъжд и шум.
Животът - сънено дете -
чертае стъпките ми вън.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??