26.07.2020 г., 16:32 ч.  

Болка 

  Поезия » Гражданска
474 1 0

Болка с огромна сила

терзае моето сърце -

вместо за слабите закрила -

ние вдигаме ръце.

 

Сляп ли си, народе,

че не изпитваш състрадание.

Мислиш само за изгода,

не чуваш чуждото ридание.

 

Богатият трябва да помага

на хората с такива проблеми,

но вместо помощ да предлага,

често само иска да взема.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??