31.01.2007 г., 15:49 ч.

"Дете" 

  Поезия
578 0 1
Все още съм дете
Дете на двайсет години
Все още искам да бягам
Щом се срещна с кошмарите
И искам да плача когато ме боли

Аз вярвам
Още съм дете
Затворено в голяма черупка
Още бягам след пеперудите
И пращам желания на падащи звезди

Вярвам
Още съм дете
Още искам да играя
И още има в очите ми сълзи
Но разбрах какво е да обичаш
Разбрах какво е да те боли

31.01.2007 14:48

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • запази детето в себе си завинаги-душата е по-красива така
Предложения
: ??:??