11.05.2007 г., 23:37 ч.

Дете, момиче, жена... 

  Поезия
770 0 1
Красиво дете със руси коси и
сини очи те гледа тъй плахо,
може би ти ще ми кажеш дори,
че детето на мене прилича, нали?
....
Красиво момиче с кафеви  къдрици
замая теб със чудна прелест,
може би ти ще ми кажеш дори,
че тя на мене прилича, нали?
....
Сега е жена със същите кафеви коси,
прекрасни очи...
И днес е денят когато се питаш -
"Къде си? Кажи! Прошепни!
Промълви, тръгваш ли си вече ти!"

© Красимира Баротева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??