18.01.2009 г., 12:34 ч.

Детелини 

  Поезия
496 0 1

Детелини

 

 

Най-прекрасните зелени,

някои четирилистни.

Постоянно са засмени,

подаряват ни усмивки.

 

Детелини, детелини,

искам да бъда като вас.

Малки и неустоими

във всеки следващ весел час.

 

Най-прекрасните зелени,

притежаващи слънчев чар.

Макар да не са големи…

са на щастието господар.


 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • че кое им е непримиримото на детелините?
    тази строфа нещо ме пообърка...
    като цяло звучи като стих за деца.
Предложения
: ??:??