9.05.2021 г., 0:42 ч.

Девети май 

  Поезия » Гражданска
389 0 0

Празнуваме деня на победата,

европейският континент бе спасен.

Приключи на него трагедията -

милиони убити и взети в плен.

Червената армия с мощта си огромна

тиранството и злото разруши,

за да бъде Европа днес свободна,

избави милиони онеправдани души.

Свърши "новият ред",

свърши ураганът смъртоносен,

свърши жестокият гнет

със съветския устрем победоносен!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??