4.10.2011 г., 16:51 ч.

Девизът на твореца 

  Поезия
802 1 5

Умът ми като в паяжина е вплетен

в идеи, мисли, чакащи мига,

във който ще ги пея, като песен,

и ще са моята сбъдната мечта.

 

Не спя, творя - това ме прави жива,

не ми тежи и мъничко дори.

Напротив - с изкуството съм дяволски щастлива,

девизът на твореца е - ,,Твори... твори... твори...,,

 

И аз във тоя ред на мисли,

пропускайки в живота незначителни неща,

създавам красота, умножавам я по триста

и сбирам лаврите със вдигната глава!

 

© Теодора Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??