14.06.2023 г., 21:20 ч.

Деяна 

  Поезия » Любовна
183 1 0

 

 

 

 

 

                                                                         Деяна

                                                                Видях  я  малко  преди  март.

                                                                Градът  си  бе  все  същия.

                                                                Видях  я  в  късен  следобяд --

                                                                докоснахме  си  пръстите.

 

                                                                Но  думите,  една  с  една,

                                                                ръцете  си  отминаха

                                                                и  без  преструвки,  без  вина

                                                                със  нея  си  отидоха.   

 

                                                                                                26. февруари  1990 г.

                                                                                                гр.  Силистра            

                                                                  

© Лъчезар Цонев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??