23.08.2008 г., 10:40 ч.

Диагноза 

  Поезия
508 0 3
 

ДИАГНОЗА

 

Дни преброени.

Любов нелегална

в сърцето ти дреме.

Гледаш нахално.

Падаш и ставаш.

Пак се препъваш.

Твоята слава

схруска я лъва.

Ти си потресен.

Носиш си кръста.

Някой го бесят.

Търсиш си тъста.

Обичаш ли още?!

Тъжно мълчиш.

Сякаш си снощен!

Сменяш бои.

Дни преброени.

Леко печални.

Стари ергени

сънуват банално.

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??