15.09.2007 г., 21:21 ч.

Дихание или... 

  Поезия
672 0 12
Виж ме в сънищата си,
потърси ме в лицата на другите,
почувствай топлината ми в чужда прегръдка,
прочети мислите ми в главата си...
А когато решиш, че ме познаваш,
попитай сам себе си:
- Искаш ли това да съм аз?
- Искаш ли да съм до теб?..
Поне за миг,
миг, дълъг колкото
дълбока въздишка...

© Някоя Непозната Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??