28.12.2007 г., 21:57 ч.

Дилема 

  Поезия » Хумористична
1291 0 14
Прецака ми са нещо сателита!

Какво му стана и кого да питам?

Дали чинията са пукна?

Или приемника да сритам?



Не фащам нито "първа", нито"нова",

за "битиви" да не говорим,

кристално празно виждам само,

в екрана умно са кокорим.



С акъл помагайте, братлета,

че липсват ми любимите канали,

но няк'ва ламбичка във мене смига,

"така ще имаш време и за книга"



:)

© Томан Томанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??