8.05.2014 г., 23:48 ч.

Дилема 

  Поезия » Хумористична
364 0 1

Ти пи или не пи?
Туй е въпроса,
който мъчи твоята жена...

Боса.
Тя иска нови обувки,
а не ракиени преструвки...
Купи или не купи?
В туй е въпроса...
Или не.
"Чепици от някоя борса?
Хубаво китайско менте.
И ракия ще се лее,
и душата ми ще пее.
По-добре купи
от естествена кожа
или с живота си плати,
когато срещне те със ножа."
И си казах: "Пиян съм от любов!"

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??