17.07.2019 г., 9:44 ч.

Дилема 

  Поезия
196 1 2

По пиърсинга

на бисерната мида  –

болка за продан.

 

Под козината

на пухкавата норка  –

топло назаем.

 

След целувките

на откраднати срещи  –

болка и топлина.

 

 

17.07.2019

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??