14.10.2009 г., 22:13 ч.

Дишам в теб 

  Поезия » Еротична
1094 0 1

На лист от тетрадка
пиша ти вечната загадка
Когато вчера бях с теб...
Всички гледаха встрани
О тези хубави очи
Говорехме си
както винаги лъжи
В мене гледаш ти
ще поръчваме ли
Две на две
да видим на кой повече
му се...
Смееш се
О тези влажни устни
Отпивам бавно
Потръпваш
Започва да вали
Обичам мокра да си
чувам как бие сърцето ти
спри
Утре ми се обади


 

© Едно Такова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??