29.03.2017 г., 3:06 ч.

Дистанция 

  Поезия
260 0 0

Не сантиметри, метри, километри,

а светове нас ни делят.

Превръщаме се в силуети,

губим се щом дойде денят.

 

Любов на хиляда поети,

думите все още болят.

Спомени, с две шепи поети,

скрити от себе си се боят.

 

Отпечатъци парят, умовете – заети,

Две усти впити, жадували за момента, стоят.

Минути на мълчание за мисли довети,

секунди до гибел броят.

© Лилия Чолашка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??