18.07.2005 г., 1:13 ч.

Джаз 

  Поезия
821 0 0

 

Джаз, джаз

пианото е

омагьосано

вече танцува,

потно е от

джаз, джаз...

Хайде,хайде

да танцуваме

върти се света

ритъм, джаз

друго няма...

Да, оркестър си

завърти се, пак

харесва ми

този, джаз...

Забравям,

без ум съм

само ритъм

джаз,  джаз...

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??