16.11.2007 г., 8:54 ч.

Днес 

  Поезия
1009 0 4

Тихичък и ситен дъжд вали.

И капчиците тъй бързо отминават...

Едва ли нещо ще се промени...

А хората забързани минават...

 

Часовникът отмерва всеки миг.

А дъждът вали без дори да спира.

На устните ми спрял сподавен вик -

тишината в себе си побира.

© Фа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??