Днес ще бъда много нежен,
днес ще бъде твоя ден,
нищо че е тъй студен и снежен,
ще те грее любовта от мен.
Днес ще бъда инзвънредно нежен,
тихичко до тебе ще седя,
и ще чакам в утрото да се събудиш,
галена от аромата на цветя.
Приеми букет от милион целувки,
сто червени рози днес за тебе съм набрал,
приеми ги с най-нежните, копринени милувки,
върху леглото твое съм ги разпилял.
Днеска остани до късно във леглото,
ще ти поднеса закуска и кафе,
днеска ще узнаеш колко,
важна си за моето сърце.
© Деян Димитров Всички права запазени